Haine

Tabla striata din otel – laminate la rece sau la cald

0 6

Tabla striata din otel – laminate la rece sau la cald

 

Astazi vom vorbi despe tabla striata din otel si nu orice tip de tabla ci despre tabla striata din otel laminata la cald. Cred ca toata lumea a auzit despre acest tip de tabla si cu siguranta stiti ca este disponibila la ora actuala pe piata din Romania in diverse dimensiuni. 

Insa, la fel de bine cu totii stim ca exista mai multe tipuri de tabla striata din otel si anume:

 • Tabla striata din otel laminata la cald;
 • Tabla striata din otel laminata la rece;

Sa vedem care este diferenta intre cele doua si pentru care dintre ele trebuie sa optati in functie de locul in care trebuie pozitionate.

In primul rand, o buna parte din producatori, obisnuiesc sa faca o mica prezentare fiecarui produs in parte pe pagina de prezentare, ori de cele mai multe ori scurta prezentare apare chiar pe eticheta produsului. In ceea ce priveste otelul format la cald si cel format la rece, diferentele nu sunt majore, insa, actualmente exista. Si pentru ca suntem la capitolul diferente, putem spune ca avem ce enumera, intrucat sunt diferente minore, insa relevante, astfel incat sa va puteti orienta spre tipul potrivit de tabla in functie de necesitatile aferente. Sa vedem asadar, care sunt diferentele.

Otel format la cald vs Otel format la rece

Prima diferenta, este fara doar si poate pretul, in special atunci cand vorbim despre produse mari din punct de vedere cantitativ. 

Anterior spunem ca diferente nu sunt majore si chiar asa este. Si asta pentru ca procesul de formare a otelului laminat la rece vine in completarea celui laminat la cald. Pasii constau in faptul ca otelul trebuie in primul rand topit, astfel incat sa poata ajunge la forma initiala si de asemenea, pentru a putea fi format ulterior la rece. Astfel in cazul otelului laminat la rece, putem spune ca acesta trece prin doua procese, respectiv cele mentionate anterior. Tocmai de aceea pretul este usor mai mare in cazul otelului laminat la rece. O alta diferenta consta in faptul ca  in comparatie cu cel laminat la cald, procesul de formare la rece are loc prin temperaturi de recristalizare.

 

De asemenea, magazinul online Depo Materiale Constructii va ofera tabla striata la preturi absolut impresionante, a caror raport pret-calitate este fara doar si poate pe masura asteptarilor. Comenzile se pot efectua atat online, cat si la numarul de telefon pe care il gasiti pe site-ul nostru. 

About the author / 

Alexandra

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
 • campanii advertoriale

  Alege cele mai potrivite campanii advertoriale

  Orice afacere are nevoie de o promovare cat mai atent realizata daca vrei ca totul sa se desfasoare cat mai bine. Daca vrei sa ai cele mai bune campanii advertoriale atunci trebuie sa investesti oricat este necesar in afacerea ta. Advertorialele reprezinta cea mai buna modalitatea de a-ti promova afacerea si de a ajunge cat…

 • Tabla striata din otel – laminate la rece sau la cald

  Tabla striata din otel – laminate la rece sau la cald   Astazi vom vorbi despe tabla striata din otel si nu orice tip de tabla ci despre tabla striata din otel laminata la cald. Cred ca toata lumea a auzit despre acest tip de tabla si cu siguranta stiti ca este disponibila la ora…

 • Informatii utile despre o inmormantare

  Exista o serie de situatii privind inmormantarea in care nu toti crestinii stiu cum sa procedeze si ce invataturi are Biserica legate de acestea. Pentru ca toti sa depaseasca astfel de momente, fara a se lovi de vreo piedica, in continuare va oferim cateva sfaturi si invataturi practice ce va vor fi de folos in…