Casa si gradina

Secretul frumusetii: o saltea perfecta

0 6

Saltea-SUPERORTOPEDICA_sus_NEWMajoritatea doamnelor, domnisoarele si de ce nu, a domnilor, considera ca frumusetea sta intr-un corp bine cladit la sala, intr-un machiaj perfect si a unei ingrijiri cat se poate de corecte si evident, intr-o alimentatie sanatoasa si plina de elemente necesare vietii. Din pacate, este neglijat un aspect extrem de important: somnul. Traim intr-o societate in care somnul nu mai este atat de apreciat si de multe ori, isi pierde din importanta in fata unor activitati curente, cum ar fi verificarea paginii de facebook sau, pentru cei mai constiinciosi dintre noi, munca. Chiar daca este tentant sa stai in miez de noapte si sa vezi ce au mai facut prietenii sau sa iti termini proiectul de la munca, nu este intocmai productiv. Lipsa unui somn de calitate poate sa duca la probleme serioase in ceea ce priveste modul de gandire si la probleme serioase in ceea ce priveste aspectul fizic. Daca vrei sa arati perfect, atunci un somn de buna calitate este esential.

Cum faci sa obtii un somn de buna calitate?

Exista cateva reguli, pe cat de simple, pe atat de greu de dus la indeplinire. Rutina si de multe ori lenea, ne fac sa nu ne bucuram de un somn de calitate.  Regulile sunt urmatoarele:

  • Nu manca cu 4 ore inainte de culcare. Explicatia este simpla: daca dormi cu stomacul plin, acesta va avea de lucru pe timpul noptii si nu iti va oferi ocazia sa te bucuri din plin de odihna.
  • Asigura-te ca dormi de la 10 la 2. Mai exact, de la 22:00 la 2:00. Este perioada in care te poti bucura de cel ami bun somn si in care corpul tau se reface cel mai bine.
  • Dormi pe o saltea de buna calitate. In ceea ce priveste salteaua, pot exista o multime de discutii. O saltea de buna calitate poate sa difere de la o persoana la alta. Ceea ce este cert, este faptul ca trebuie sa te asiguri ca o inlocuiesti o data la 7-8 ani si ca o ingrijesti asa cum trebuie. Conform EXPERT SALTELE, este bine ca salteaua sa aiba parte cel putin o data pe an de o intoarcere de pe o parte pe alta si sa fie curatata frecvent cu aspiratorul.  Atunci cand trebuie sa o inlocuiesti, poti sa te orientezi tot spre Expert Saltele. Da click aici pentru a descoperi saltele de foarte buna calitate, de la cei mai mari producatori ai lumii

Daca reusesti sa obtii un somn de calitate, cu siguranta reusesti sa obtii un corp frumos si sanatos.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Ce trebuie sa iei sa cresti masa musculara?

    Dezvoltarea masei musculare nu este un proces simplu. Daca vrei sa ai muschi bine definiti, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti faci un program foarte bine pus la punct de exercitii fizice. Exista o multime de exercitii valoroase pe car le poti descoperi in sala de fitness, mai ales daca…