Haine

Genți foarte ieftine la doar 30 de lei

0 101

Dacă într-un articol anterior spuneam faptul că una din slăbiciunile femeilor este reprezentantă de către pantofi, în acest articol dezvăluim și a doua slăbiciune a acestora care este desigur reprezentată de către genți. Pentru că deseori gențile sunt asortate cu diferite ținute, niciodată nu avem destule deoarece ne tot înoim garderoba și astfel avem nevoie și de o geantă nouă pentru o nouă ținută. Totuși noi vă oferim un pont destul de prețios anunțându-vă câteva reducer datorită cărora puteți cumpăra genți ieftine la doar 30 de lei.

Este vorba despre acest magazin care în această perioadă organizează promoții la genți.

De exemplu geanta de mai jos costă doar 39 de lei, fiind redusă cu 83% din prețul inițial, deci o ofertă de care ați putea profita din plin. În cazul în care vă doriți această geantă, o puteți achiziționa de aici.

geanta neagra

 

În cazul în care vă doriți o geantă imprimată ieftină, atunci ar trebui să știți că modelul de mai jos costă doar 39 de lei, fiind și el redus cu 86%. O altă promoție așadar pe care nu o puteți ignora prea ușor.

genti imprimate

 

O altă geantă foarte simpatică pe care o puteți cumpăra tot pentru doar 39 de lei este cea de mai jos, în carouri. Datorită modelului în carouri, aceasta poate fi asortată la foarte multe ținute ceea ce ne spune că trebuie să o ai numaidecât.

genți foarte ieftineAșadar, dacă doriți mai multe modele de genți noi vă recomandăm să intrați pe acest site și cu siguranță veți găsi genți foarte ieftine care să vă placă.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Cum alegi salonul de frumusete perfect?

      O femeie moderna trebuie sa se ingrijeasca, iar ingrijirea este din ce in ce mai complexa: nutritie cat mai sanatoasa, aranjarea parului, machiaj, manichiura, pedichiura, masaj si lista poate sa continue. Practic, femeia moderna se focuseaza pe corpul ei, in asa fel incat sa se simta bine si sa arate bine. Daca unele procese…