Haine

Genți foarte ieftine la doar 30 de lei

0 95

Dacă într-un articol anterior spuneam faptul că una din slăbiciunile femeilor este reprezentantă de către pantofi, în acest articol dezvăluim și a doua slăbiciune a acestora care este desigur reprezentată de către genți. Pentru că deseori gențile sunt asortate cu diferite ținute, niciodată nu avem destule deoarece ne tot înoim garderoba și astfel avem nevoie și de o geantă nouă pentru o nouă ținută. Totuși noi vă oferim un pont destul de prețios anunțându-vă câteva reducer datorită cărora puteți cumpăra genți ieftine la doar 30 de lei.

Este vorba despre acest magazin care în această perioadă organizează promoții la genți.

De exemplu geanta de mai jos costă doar 39 de lei, fiind redusă cu 83% din prețul inițial, deci o ofertă de care ați putea profita din plin. În cazul în care vă doriți această geantă, o puteți achiziționa de aici.

geanta neagra

 

În cazul în care vă doriți o geantă imprimată ieftină, atunci ar trebui să știți că modelul de mai jos costă doar 39 de lei, fiind și el redus cu 86%. O altă promoție așadar pe care nu o puteți ignora prea ușor.

genti imprimate

 

O altă geantă foarte simpatică pe care o puteți cumpăra tot pentru doar 39 de lei este cea de mai jos, în carouri. Datorită modelului în carouri, aceasta poate fi asortată la foarte multe ținute ceea ce ne spune că trebuie să o ai numaidecât.

genți foarte ieftineAșadar, dacă doriți mai multe modele de genți noi vă recomandăm să intrați pe acest site și cu siguranță veți găsi genți foarte ieftine care să vă placă.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa emigrezi

    Daca vrei sa o iei pe urma celor 5 milioane de romani care sunt deja plecati in afara tarii, lucrurile sunt destul de simple. Site-urile de joburi iti ofera mii de locuri de munca in strainatate, care mai de care mai interesante. Poti sa gasesti jobul perfect indiferent ca esti calificat sau necalificat si poti sa alegi…

  • Te intrebi care sunt cele mai simple metode de creditare?

    Astazi analizam cea mai delicata si mai putin cunoscuta modalitate de creditare. O sa abordam 2 subiecte: deosebirea intre creditele online in rate si creditele rapide online. Foarte multe persoane face o confuzie mare intre aceste 2 tipuri de finantari oferite de institutiile nebancare, iar astăzi am indraznit sa va explic cum si care sunt…

  • Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama

    Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama   Orice femeie își dorește să poarte un ceas cât mai elegant și cât mai rafinat. Oferta de ceasuri de dama este foarte diversificată și foarte multe branduri de renume produc ceasuri de dama magnifice. Unul dintre cele mai renumite branduri producătoare de ceasuri este…