Haine

Genți foarte ieftine la doar 30 de lei

0 117

Dacă într-un articol anterior spuneam faptul că una din slăbiciunile femeilor este reprezentantă de către pantofi, în acest articol dezvăluim și a doua slăbiciune a acestora care este desigur reprezentată de către genți. Pentru că deseori gențile sunt asortate cu diferite ținute, niciodată nu avem destule deoarece ne tot înoim garderoba și astfel avem nevoie și de o geantă nouă pentru o nouă ținută. Totuși noi vă oferim un pont destul de prețios anunțându-vă câteva reducer datorită cărora puteți cumpăra genți ieftine la doar 30 de lei.

Este vorba despre acest magazin care în această perioadă organizează promoții la genți.

De exemplu geanta de mai jos costă doar 39 de lei, fiind redusă cu 83% din prețul inițial, deci o ofertă de care ați putea profita din plin. În cazul în care vă doriți această geantă, o puteți achiziționa de aici.

geanta neagra

 

În cazul în care vă doriți o geantă imprimată ieftină, atunci ar trebui să știți că modelul de mai jos costă doar 39 de lei, fiind și el redus cu 86%. O altă promoție așadar pe care nu o puteți ignora prea ușor.

genti imprimate

 

O altă geantă foarte simpatică pe care o puteți cumpăra tot pentru doar 39 de lei este cea de mai jos, în carouri. Datorită modelului în carouri, aceasta poate fi asortată la foarte multe ținute ceea ce ne spune că trebuie să o ai numaidecât.

genți foarte ieftineAșadar, dacă doriți mai multe modele de genți noi vă recomandăm să intrați pe acest site și cu siguranță veți găsi genți foarte ieftine care să vă placă.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Inchirierea unei masini pentru vacanta in strainatate

    Inchirierea unei masini este o varianta foarte buna pentru orice tip de calatorie si se dovedeste a fi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Drive2U iti propune cele mai bune conditii si ai toate motivele pentru care sa te pregatesti de o vacanta asa cum se cuvine. Ai numeroase optiuni din care sa…

  • Cele mai potrivite formatii nunta pe care sa poti conta

    Atunci cand ne gandim la un eveniment atat de important precum o nunta ne gandim la multitudinea de decizii pe care trebuie sa le luam pentru a ne bucura de un eveniment de calitate. O nunta trebuie sa fie intotdeauna organizata din timp pentru ca sa poti avea parte de tot ce ai nevoie. Alege…

  • Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune

    Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune   Atunci cand vrei sa ia parte de pasiune trebuie sa iti cumperi tot mai multe jucarii sexual care au un rol extrem de important in relatie. Cu cat vei investi mai mult in relatia ta cu atat vei avea sanse mai mari…