Casa si gradina

De ce sa tii cont atunci cand iti automatizezi poarta?

0 15

Automatizarea unei porti poate sa aiba o multime de avantaje, cele mai importante fiind controlul de timp si de efort. Atunci cand vii acasa, este mult mai simplu sa deschizi poarta prin telecomanda decat sa iesi din masina si sa o deschizi manual. Inainte de automatizare insa, cei de la Stift.ro recomanda o atentie sporita la urmatoarele detalii:

 • Automatizarea portilor se face doar daca functionarea portii este corecta in mod manual. Daca poarta merge greu, sansele ca sistemul de automatizare sa mearga si mai greu sunt foarte mari. Tocmai de aceea este bine sa se apeleze la o echipa de profesionisti pentru instalare.
 • Este bine sa se evite automatizarea unor porti in rampa. Daca poarta este in rampa, cel mai bine este sa se incerce nivelarea zonei in care se deschide.
 • Fiecare detaliu conteaza. De multe ori, scurgerea apei, vantul sau alte elemente de acest fel pot crea probleme. Asigura-te ca motorul de automatizare nu prezinta riscul de a fi inundat si ca poarta nu este supusa unor solicitari foarte mari din cauza vantului. Daca locuiesti intr-o zona cu foarte multe vanturi, opteaza pentru porti dure ( fier forjat sau aluminiu puternic), pentru a face fata oricarei situatii.
 • Gandeste-te la acces! Automatizarea unei porti implica o analiza atenta a modului de acces, in asa fel incat toata lumea indreptatita sa poata intra, insa musafirii nedoriti sa poata stea afara. Astazi, deschiderea portii se poate face prin telefon, prin telecomanda, prin bluetooth, prin comanda vocala, prin recunoastere faciala si prin coduri PIN. Alege cu atentie modul in care deschizi, gandindu-te la toti membrii familiei si la toti vizitatorii!
 • Nu neglija pietonii. Daca prin fata portii trec pietoni, asigura-te ca poarta se deschide spre interior, in asa fel incat sa nu existe riscul de accidentare a acestora.

Instalarea unei porti automatizate poate sa fie destul de costisitoare si daca nu se face corect, poate sa creeze probleme. Daca se face corect insa, poate sa iti usureze destul de mult viata si sa te ajute sa faci economii substantiale de timp. Daca vrei sa fie 100% eficienta, tine cont si de modul in care iti construiesti gardul,in asa fel incat sa fie cat mai rezistent si cat mai greu de trecut.

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozitioneaza-te mai bine in Google cu adfel.ro

 • De ce sa îți dotezi casa cu un sistem de supraveghere video ?

  Fiecare om are un loc pe care il numeste acasa si in care are cele mai valoroase lucruri. Poate ca valoarea nu este intotdeauna una in bani, insa este cu siguranta una sentimentala. Iti doresti ca in fiecare zi sa te poti intoarce acasa si sa te bucuri de canapeaua ta, de televizorul tau si…

 • De ce sa tii cont atunci cand iti automatizezi poarta?

  Automatizarea unei porti poate sa aiba o multime de avantaje, cele mai importante fiind controlul de timp si de efort. Atunci cand vii acasa, este mult mai simplu sa deschizi poarta prin telecomanda decat sa iesi din masina si sa o deschizi manual. Inainte de automatizare insa, cei de la Stift.ro recomanda o atentie sporita…

 • Cea mai buna modalitate de dozare cbd

  Cea mai buna modalitate de dozare cbd   Uleiul de canepa este un produs pe care orice persoana ar trebui sa il foloseasca. Atat persoanele care doresc sa slabeasca cat si persoanele care doresc sa aiba parte de o piele sau de un par superb pot apela cu incredere la acest produs atat de util….

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.