Casa si gradina, Pentru casa

De ce sa îți dotezi casa cu un sistem de supraveghere video ?

0 25

Fiecare om are un loc pe care il numeste acasa si in care are cele mai valoroase lucruri. Poate ca valoarea nu este intotdeauna una in bani, insa este cu siguranta una sentimentala.

Iti doresti ca in fiecare zi sa te poti intoarce acasa si sa te bucuri de canapeaua ta, de televizorul tau si de micile accesorii care iti fac placere.

Din pacate, exista cazuri in care casa este atacata de hoti. Desi numarul hotilor din locuinte a scazut, acestia raman o problema serioasa, iar odata ce au reusit sa patrunda intr-o casa si sa plece cu bunuri din ea, sunt foarte greu de prins.

Din fericire, in ultimii ani au aparut tot felul de solutii, printre ele fiind si camerele de supraveghere video. Daca vrei o casa sigura, pe care sa o ai tot timpul sub supraveghere, un sistem de camere supraveghere video este ideal.

Care sunt principalele motive pentru care merita sa iti instalezi sistemul de supraveghere video?

1. Este accesibil. A trecut perioada in care doar bancile si institutiile mari se puteau bucura de supravegherea video. Astazi, un sistem bun cu 4 camere poate sa coste doar cateva sute de lei si poate sa ofere imagini cat se poate de clare.

2. Iti ofera control asupra casei de oriunde. Odata ce ai instalat sistemul de supraveghere, te poti bucura de control de oriunde. Camerele IP iti permit sa vizualizezi imaginile printr-un browser web, chiar si atunci cand te afli la mii de km departare. AI nevoie doar de un telefon cu conexiune la internet.

3. Iti permite sa ii supraveghezi pe cei mici sau sa vezi cum se descurca bona cu ei. Daca ai copii mici, iti doresti sa ai mereu un ochi asupra lor. Camerele de supraveghere instalate in casa pot sa te tina aproape, chiar daca esti la munca sau in alte locuri.

4. Tine departe hotii. Evident, unul dintre avantaje este faptul ca sistemul de supraveghere video tine departe hotii. Statistic, casele care beneficiaza de sisteme de supraveghere video sunt mai rar sparte, deoarece sunt mult mai riscante pentru hoti. Este adevarat ca acestea nu sunt ferite de riscuri, insa sunt tinte doar in cazul in care hotul are informatii clare despre anumite bunuri si este foarte bine pregatit. Tocmai de aceea, este bine sa ai mereu un sistem de supraveghere video actualizat, cu cat mai multe dotari moderne.

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozitioneaza-te mai bine in Google cu adfel.ro

  • De ce sa îți dotezi casa cu un sistem de supraveghere video ?

    Fiecare om are un loc pe care il numeste acasa si in care are cele mai valoroase lucruri. Poate ca valoarea nu este intotdeauna una in bani, insa este cu siguranta una sentimentala. Iti doresti ca in fiecare zi sa te poti intoarce acasa si sa te bucuri de canapeaua ta, de televizorul tau si…

  • De ce sa tii cont atunci cand iti automatizezi poarta?

    Automatizarea unei porti poate sa aiba o multime de avantaje, cele mai importante fiind controlul de timp si de efort. Atunci cand vii acasa, este mult mai simplu sa deschizi poarta prin telecomanda decat sa iesi din masina si sa o deschizi manual. Inainte de automatizare insa, cei de la Stift.ro recomanda o atentie sporita…

  • Cea mai buna modalitate de dozare cbd

    Cea mai buna modalitate de dozare cbd   Uleiul de canepa este un produs pe care orice persoana ar trebui sa il foloseasca. Atat persoanele care doresc sa slabeasca cat si persoanele care doresc sa aiba parte de o piele sau de un par superb pot apela cu incredere la acest produs atat de util….

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.