Servicii

De ce ai nevoie pentru a infiinta o firma in Bulgaria?

0 17

Exista destul de multi afaceristi romani care se orienteaza spre o firma in Bulgaria in detrimentul formei juridice in propria tara. Motivele pot fi destul de convingatoare: taxe mai mici, salarii mai mici, birocratie mai mica si o multime de alte avantaje. Multi se feresc de o firma in Bulgaria, considerand ca limba poate sa fie o bariera. Realitatea este cu totul alta, insa. Exista o serie de oportunitati oferite de firme precum avocatinbulgaria.com, prin care infiintarea firmei sa fie ieftina si rapida. Pana la a apela la un avocat din Bulgaria, orice persoana care vrea sa isi deschia o firma in tara vecina trebuie sa cunoasca o serie de lucruri.

Care sunt etapele infiintarii unei firme in Bulgaria?

O prima etapa este alegerea domeniului in care activeaza societatea. Partea buna este ca o firma poate sa activeze in mai multe domenii, asadar, daca nu esti hotarat te poti orienta spre o varietate uriasa de activitati.

Dupa alegerea domeniului trebuie sa fie aleasa forma juridica a societatii. De regula, firmele cu raspundere limitata sunt cele mai potrivite. Se mai alege numarul de proprietari, denumirea societatii, sediul social si capitalul social. Sediul social poate sa fie ales in cadrul unui cabinet de avocatura iar capitalul social poate sa fie de doar 2 leva, spre deosebire de Romania unde este 2 euro.

In principiu, toate actele sunt realizate de avocatul cu care se colaboreaza. Aministratorul trebuie sa se prezinte personal la notariat unde se semneaza specimenul de semnatura.

Ce taxe trebuie sa fie platite?

O prima taxa este onorariul petru avocat, care difera destul de mult de la firma la firma. In principiu, costul de infiintare nu este foarte mare, asadar, nu este nimic de speriat. De asemenea, trebuie sa se plateasca o taxa la registrul comertului si o taxa pentru rezervarea denumirii.

Desi se poate achizitiona sediu social pentru un an, este recomandata alegerea sediului social pe termen nelimitat.

In general, intregul proces de infiintare a unei firme dureaza o saptamana. Dupa aceasta saptamana, administratorul poate sa isi creeze stampila si sa deschida un cont bancar. Nu trebuie sa fie uitata nici necesitatea unui contabil, care va face legatura intre societate si stat prin plata taxelor.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • De ce trebuie sa tii cont in momentul in care alegi o usa de garaj?

    Daca tocmai ti-ai construit un garaj si urmeaza sa ii montezi o usa, trebuie sa acorzi o atentie sporita unui numar destul de mare de detalii. Modul in care usa se deschide, materialele din care este realizata, izolatia de care dispune si marimea, toate conteaza si contribuie la confortul pe care ti-l ofera. Cei de…

  • Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa emigrezi

    Daca vrei sa o iei pe urma celor 5 milioane de romani care sunt deja plecati in afara tarii, lucrurile sunt destul de simple. Site-urile de joburi iti ofera mii de locuri de munca in strainatate, care mai de care mai interesante. Poti sa gasesti jobul perfect indiferent ca esti calificat sau necalificat si poti sa alegi…

  • Te intrebi care sunt cele mai simple metode de creditare?

    Astazi analizam cea mai delicata si mai putin cunoscuta modalitate de creditare. O sa abordam 2 subiecte: deosebirea intre creditele online in rate si creditele rapide online. Foarte multe persoane face o confuzie mare intre aceste 2 tipuri de finantari oferite de institutiile nebancare, iar astăzi am indraznit sa va explic cum si care sunt…