Servicii

De ce ai nevoie pentru a infiinta o firma in Bulgaria?

0 29

Exista destul de multi afaceristi romani care se orienteaza spre o firma in Bulgaria in detrimentul formei juridice in propria tara. Motivele pot fi destul de convingatoare: taxe mai mici, salarii mai mici, birocratie mai mica si o multime de alte avantaje. Multi se feresc de o firma in Bulgaria, considerand ca limba poate sa fie o bariera. Realitatea este cu totul alta, insa. Exista o serie de oportunitati oferite de firme precum avocatinbulgaria.com, prin care infiintarea firmei sa fie ieftina si rapida. Pana la a apela la un avocat din Bulgaria, orice persoana care vrea sa isi deschia o firma in tara vecina trebuie sa cunoasca o serie de lucruri.

Care sunt etapele infiintarii unei firme in Bulgaria?

O prima etapa este alegerea domeniului in care activeaza societatea. Partea buna este ca o firma poate sa activeze in mai multe domenii, asadar, daca nu esti hotarat te poti orienta spre o varietate uriasa de activitati.

Dupa alegerea domeniului trebuie sa fie aleasa forma juridica a societatii. De regula, firmele cu raspundere limitata sunt cele mai potrivite. Se mai alege numarul de proprietari, denumirea societatii, sediul social si capitalul social. Sediul social poate sa fie ales in cadrul unui cabinet de avocatura iar capitalul social poate sa fie de doar 2 leva, spre deosebire de Romania unde este 2 euro.

In principiu, toate actele sunt realizate de avocatul cu care se colaboreaza. Aministratorul trebuie sa se prezinte personal la notariat unde se semneaza specimenul de semnatura.

Ce taxe trebuie sa fie platite?

O prima taxa este onorariul petru avocat, care difera destul de mult de la firma la firma. In principiu, costul de infiintare nu este foarte mare, asadar, nu este nimic de speriat. De asemenea, trebuie sa se plateasca o taxa la registrul comertului si o taxa pentru rezervarea denumirii.

Desi se poate achizitiona sediu social pentru un an, este recomandata alegerea sediului social pe termen nelimitat.

In general, intregul proces de infiintare a unei firme dureaza o saptamana. Dupa aceasta saptamana, administratorul poate sa isi creeze stampila si sa deschida un cont bancar. Nu trebuie sa fie uitata nici necesitatea unui contabil, care va face legatura intre societate si stat prin plata taxelor.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pozitioneaza-te mai bine in Google cu adfel.ro

  • Cea mai buna modalitate de dozare cbd

    Cea mai buna modalitate de dozare cbd   Uleiul de canepa este un produs pe care orice persoana ar trebui sa il foloseasca. Atat persoanele care doresc sa slabeasca cat si persoanele care doresc sa aiba parte de o piele sau de un par superb pot apela cu incredere la acest produs atat de util….

  • Cheile Nerei, un loc de basm plin de obiective turistice

    Una dintre cele mai subestimate destinatii turistice din Romania este Parcul National Cheile Nerei . Este un loc ce pare a fi taramul personajelor de basm si atrage din ce in ce mai multa atentie, dupa ce cascada Bigar a fost introdusa pe cateva liste cu cele mai frumoase locuri din lume. Aceasta cascada nu este nici…

  • Vrei sa iti asfaltezi curtea? Iata ce trebuie sa stii!

    Daca iti doresti un spatiu exterior fara rigozitati, pe care poti circula cu incredere, poti parca masina si pe care il poti curata usor, asfaltul poate fi o solutie excelenta. Din ce in ce mai multi oameni aleg varianta asfaltarii in curte, motivele fiind foarte convingatoare: Este o solutie destul de ieftina, pretul fiind de…

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.