Servicii

De ce ai nevoie pentru a infiinta o firma in Bulgaria?

0 13

Exista destul de multi afaceristi romani care se orienteaza spre o firma in Bulgaria in detrimentul formei juridice in propria tara. Motivele pot fi destul de convingatoare: taxe mai mici, salarii mai mici, birocratie mai mica si o multime de alte avantaje. Multi se feresc de o firma in Bulgaria, considerand ca limba poate sa fie o bariera. Realitatea este cu totul alta, insa. Exista o serie de oportunitati oferite de firme precum avocatinbulgaria.com, prin care infiintarea firmei sa fie ieftina si rapida. Pana la a apela la un avocat din Bulgaria, orice persoana care vrea sa isi deschia o firma in tara vecina trebuie sa cunoasca o serie de lucruri.

Care sunt etapele infiintarii unei firme in Bulgaria?

O prima etapa este alegerea domeniului in care activeaza societatea. Partea buna este ca o firma poate sa activeze in mai multe domenii, asadar, daca nu esti hotarat te poti orienta spre o varietate uriasa de activitati.

Dupa alegerea domeniului trebuie sa fie aleasa forma juridica a societatii. De regula, firmele cu raspundere limitata sunt cele mai potrivite. Se mai alege numarul de proprietari, denumirea societatii, sediul social si capitalul social. Sediul social poate sa fie ales in cadrul unui cabinet de avocatura iar capitalul social poate sa fie de doar 2 leva, spre deosebire de Romania unde este 2 euro.

In principiu, toate actele sunt realizate de avocatul cu care se colaboreaza. Aministratorul trebuie sa se prezinte personal la notariat unde se semneaza specimenul de semnatura.

Ce taxe trebuie sa fie platite?

O prima taxa este onorariul petru avocat, care difera destul de mult de la firma la firma. In principiu, costul de infiintare nu este foarte mare, asadar, nu este nimic de speriat. De asemenea, trebuie sa se plateasca o taxa la registrul comertului si o taxa pentru rezervarea denumirii.

Desi se poate achizitiona sediu social pentru un an, este recomandata alegerea sediului social pe termen nelimitat.

In general, intregul proces de infiintare a unei firme dureaza o saptamana. Dupa aceasta saptamana, administratorul poate sa isi creeze stampila si sa deschida un cont bancar. Nu trebuie sa fie uitata nici necesitatea unui contabil, care va face legatura intre societate si stat prin plata taxelor.

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Te intrebi care sunt cele mai simple metode de creditare?

    Astazi analizam cea mai delicata si mai putin cunoscuta modalitate de creditare. O sa abordam 2 subiecte: deosebirea intre creditele online in rate si creditele rapide online. Foarte multe persoane face o confuzie mare intre aceste 2 tipuri de finantari oferite de institutiile nebancare, iar astăzi am indraznit sa va explic cum si care sunt…

  • Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama

    Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama   Orice femeie își dorește să poarte un ceas cât mai elegant și cât mai rafinat. Oferta de ceasuri de dama este foarte diversificată și foarte multe branduri de renume produc ceasuri de dama magnifice. Unul dintre cele mai renumite branduri producătoare de ceasuri este…

  • Cum amenajezi un dormitor mic

    Dormitorul este locul în care te odihnești și te relaxezi, iar modul în care este amenajat acesta îți poate influența atât calitatea odihnei, dar și a dispoziției. În acest articol îți vom prezenta câteva trucuri pentru a-ți mări vizual spațiul în dormitor. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci e să-ți eliberezi dormitorul de…