4Girls

Cum să te îmbraci ca să pari mai tânără

0 17

Uneori trucurile care te ajută să ne ascundem vârsta sunt mai importante chiar și decât elixirul tinereții mai ales că atunci când cineva ne spune că arătăm ca la 20 de ani ne simțim ca și cum am avea vârsta aceea. Pentru astfel de momente în care ne bucurăm de propria înfățișare vă oferim câteva sugestii pentru a arăta mereu mai tinere folosind doar câteva ținute în trend vara aceasta.

Ținutele exotice sunt la mare căutare

Imprimeurile florale de tip exotice sunt la mare căutare în acest an. De fapt vă spuneam și într-un articol anterior faptul că în această vară există foarte multe trenduri de tip brazilian și hawaiian. Astfel ar trebui ca pentru această vară să vă căutați cât mai multe tricouri, bluze și rochii cu imprimeuri florale.

haine care te fac sa pari mai tanara

Haine de tip sport

Atunci când ai o ținută sport vei transmite faptul că ești mereu în formă la fel cum erai în perioada liceului. Astfel ai putea opta pentru o ținută sport care cu siguranță va reuși să atragă multe priviri dar și care te va ajuta să pari mult mai tânără și mai în formă.

Un bun exemplu ar fi tricoul de mai jos care poate fi cumpărat pentru 120 de lei.tricou sport

Un alt model interesant de tricou care te face să pari mai tânără ar fi și cel de mai jos care costă puțin peste 100 de lei.

 

tricou sportt

 

Pantaloni cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale nu se aplică numai în cazul tricourilor și a bluzelor. De exemplu o pereche de pantaloni cu imprimeuri florale ar fi la fel de utili pentru a-ți ascunde vârsta precum sunt tricourile recomandate mai sus. Un bun exemplu în acest sens ar fi pantalonii de mai jos care pot fi cumpărați de aici.

pantaloni cu imprimeuri florale

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama

    Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama   Orice femeie își dorește să poarte un ceas cât mai elegant și cât mai rafinat. Oferta de ceasuri de dama este foarte diversificată și foarte multe branduri de renume produc ceasuri de dama magnifice. Unul dintre cele mai renumite branduri producătoare de ceasuri este…

  • Cum amenajezi un dormitor mic

    Dormitorul este locul în care te odihnești și te relaxezi, iar modul în care este amenajat acesta îți poate influența atât calitatea odihnei, dar și a dispoziției. În acest articol îți vom prezenta câteva trucuri pentru a-ți mări vizual spațiul în dormitor. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci e să-ți eliberezi dormitorul de…

  • De ce ai nevoie pentru a infiinta o firma in Bulgaria?

    Exista destul de multi afaceristi romani care se orienteaza spre o firma in Bulgaria in detrimentul formei juridice in propria tara. Motivele pot fi destul de convingatoare: taxe mai mici, salarii mai mici, birocratie mai mica si o multime de alte avantaje. Multi se feresc de o firma in Bulgaria, considerand ca limba poate sa…