4Girls

Cum să te îmbraci ca să pari mai tânără

0 17

Uneori trucurile care te ajută să ne ascundem vârsta sunt mai importante chiar și decât elixirul tinereții mai ales că atunci când cineva ne spune că arătăm ca la 20 de ani ne simțim ca și cum am avea vârsta aceea. Pentru astfel de momente în care ne bucurăm de propria înfățișare vă oferim câteva sugestii pentru a arăta mereu mai tinere folosind doar câteva ținute în trend vara aceasta.

Ținutele exotice sunt la mare căutare

Imprimeurile florale de tip exotice sunt la mare căutare în acest an. De fapt vă spuneam și într-un articol anterior faptul că în această vară există foarte multe trenduri de tip brazilian și hawaiian. Astfel ar trebui ca pentru această vară să vă căutați cât mai multe tricouri, bluze și rochii cu imprimeuri florale.

haine care te fac sa pari mai tanara

Haine de tip sport

Atunci când ai o ținută sport vei transmite faptul că ești mereu în formă la fel cum erai în perioada liceului. Astfel ai putea opta pentru o ținută sport care cu siguranță va reuși să atragă multe priviri dar și care te va ajuta să pari mult mai tânără și mai în formă.

Un bun exemplu ar fi tricoul de mai jos care poate fi cumpărat pentru 120 de lei.tricou sport

Un alt model interesant de tricou care te face să pari mai tânără ar fi și cel de mai jos care costă puțin peste 100 de lei.

 

tricou sportt

 

Pantaloni cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale nu se aplică numai în cazul tricourilor și a bluzelor. De exemplu o pereche de pantaloni cu imprimeuri florale ar fi la fel de utili pentru a-ți ascunde vârsta precum sunt tricourile recomandate mai sus. Un bun exemplu în acest sens ar fi pantalonii de mai jos care pot fi cumpărați de aici.

pantaloni cu imprimeuri florale

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Cum alegi salonul de frumusete perfect?

      O femeie moderna trebuie sa se ingrijeasca, iar ingrijirea este din ce in ce mai complexa: nutritie cat mai sanatoasa, aranjarea parului, machiaj, manichiura, pedichiura, masaj si lista poate sa continue. Practic, femeia moderna se focuseaza pe corpul ei, in asa fel incat sa se simta bine si sa arate bine. Daca unele procese…