4Girls

Cum să reziști caniculei de afară

0 7

Vara a venit în adevăratul sens al cuvântului astfel încât temperatura de afară este deseori insuportabilă. În astfel de condiții nu ne putem îmbrăca oricum ci trebuie să căutăm ținute care să ne permită să luptăm împotriva caniculei. Pentru astfel de zile caniculare vă vom oferi câteva sfaturi în rândurile care urmează.

De regulă atunci când afară este foarte cald ar trebui să porți haine cu culori cât mai deschise. De asemenea hainele largi sunt foarte prietenoase deoarece permit corpului să respire. Să mai spunem că ochelarii de soare și pălăria de soare sunt niște accesorii care nu ar trebui să îți lipsească? De asemenea atunci când chiar este prea cald poți folosi și o umbrelă de soare.

În ceea ce privește machiajul ar trebui să știi că nu este recomandată fardarea deoarece transpirația o descompune astfel încât curg, se întind și vor intra în piele rezultatul fiind un ten cu multe puncte negre și coșuri. Printre singurele produse pe care le poți folosi este rimelul rezistent la apă precum și luciul de buze hidratant.

Mănâncă mere, pere şi piersici. Dacă te-ai săturat să bei apă, o poţi înlocui cu fructe zemoase. Când pleci de acasă ia la tine un măr pe care să-l ronţăi pe drum. Dacă nu, poţi încerca pere sau piersici.

Nu ar trebui să uiți să consumi cât mai multe mere, pere și piersici precum și să bei cât mai multă apă.

Un alt sfat ar fi să eviți pantofii cu toc deoarece vara acestea intră uneori în asfalt iar pe lângă faptul că ai putea să îți strici o pereche de pantofi, mersul pe tocuri va fi insuportabil într-o zi călduroasă. Sandalele ar fi cu siguranță o opțiune mult mai bună.

accesorii de mers la mare

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Cum alegi salonul de frumusete perfect?

      O femeie moderna trebuie sa se ingrijeasca, iar ingrijirea este din ce in ce mai complexa: nutritie cat mai sanatoasa, aranjarea parului, machiaj, manichiura, pedichiura, masaj si lista poate sa continue. Practic, femeia moderna se focuseaza pe corpul ei, in asa fel incat sa se simta bine si sa arate bine. Daca unele procese…