Haine

Ce costume de baie se poartă în 2015

0 178

Chiar dacă la plajă nu suntem îmbrăcate decât în costume de baie, trebuie să fim totuși la modă astfel încât 2015 să nu folosim costumele de baie de acuma câțiva ani. Astfel dacă doriți să știți ce este la modă în acest an pe plajă. vă recomandăm să citiți continuarea articolului.

În 2015 se poartă costume de baie cu culori puternice

Se pare că în acest an la mare majoritatea costumelor de baie la modă ar trebui să aibă culori puternice. Pe scurt, acesta este un trend al acestei veri. Astfel dacă doriți să fiți la modă în această vacanță vă recomandăm costumele de baie în culori tari precum și cele îndrăznețe. Nu ar trebui însă să treceți cu vederea costumele de baie cu imprimeuri florale, de tip hawaian, culorile neon precum și combinațiile de culori puternice. Un bun exemplu ar fi costumul de mai jos care poate fi cumpărat de aici.

costume de baie 2015

Costume de baie de tip hawaian și brazilian

În acest an la modă este chilotul de tip brazilian care este o combinație între tanga și cel normal. Acest tip de lenjerie este însă cunoscut pentru faptul că scoate în evidență posteriorul rămânând totodată decent. Un model asemănător ar fi cel de mai jos care nu costă decât 55 de lei.

costume de baie la moda
Se poartă sutienele de tip balconette

Dacă tot am lămurit ce fel de chilot se poartă în 2015, ar trebui să nu ignorăm nici cealaltă pereche vestimentară și anume sutienul. Astfel ar trebui să știți că pe plajă vor face senzație sutienele de tip balconette. Cel de mai jos este doar un exemplu de sutien balconette care va fi în trend în acest an. Acesta poate fi achiziționat de aici.

sutien balconetteAșadar dacă până acum nu ați mers să vă cumpărați costume de baie pentru 2015, atunci puteți merge acum ținând cont de sfaturile de mai sus. Cu siguranță veți atrage multe priviri dacă le veți respecta.

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama

    Fossil Riley – o bijuterie din categoria ceasuri de dama   Orice femeie își dorește să poarte un ceas cât mai elegant și cât mai rafinat. Oferta de ceasuri de dama este foarte diversificată și foarte multe branduri de renume produc ceasuri de dama magnifice. Unul dintre cele mai renumite branduri producătoare de ceasuri este…

  • Cum amenajezi un dormitor mic

    Dormitorul este locul în care te odihnești și te relaxezi, iar modul în care este amenajat acesta îți poate influența atât calitatea odihnei, dar și a dispoziției. În acest articol îți vom prezenta câteva trucuri pentru a-ți mări vizual spațiul în dormitor. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci e să-ți eliberezi dormitorul de…

  • De ce ai nevoie pentru a infiinta o firma in Bulgaria?

    Exista destul de multi afaceristi romani care se orienteaza spre o firma in Bulgaria in detrimentul formei juridice in propria tara. Motivele pot fi destul de convingatoare: taxe mai mici, salarii mai mici, birocratie mai mica si o multime de alte avantaje. Multi se feresc de o firma in Bulgaria, considerand ca limba poate sa…