Haine

Ce costume de baie se poartă în 2015

0 249

Chiar dacă la plajă nu suntem îmbrăcate decât în costume de baie, trebuie să fim totuși la modă astfel încât 2015 să nu folosim costumele de baie de acuma câțiva ani. Astfel dacă doriți să știți ce este la modă în acest an pe plajă. vă recomandăm să citiți continuarea articolului.

În 2015 se poartă costume de baie cu culori puternice

Se pare că în acest an la mare majoritatea costumelor de baie la modă ar trebui să aibă culori puternice. Pe scurt, acesta este un trend al acestei veri. Astfel dacă doriți să fiți la modă în această vacanță vă recomandăm costumele de baie în culori tari precum și cele îndrăznețe. Nu ar trebui însă să treceți cu vederea costumele de baie cu imprimeuri florale, de tip hawaian, culorile neon precum și combinațiile de culori puternice. Un bun exemplu ar fi costumul de mai jos care poate fi cumpărat de aici.

costume de baie 2015

Costume de baie de tip hawaian și brazilian

În acest an la modă este chilotul de tip brazilian care este o combinație între tanga și cel normal. Acest tip de lenjerie este însă cunoscut pentru faptul că scoate în evidență posteriorul rămânând totodată decent. Un model asemănător ar fi cel de mai jos care nu costă decât 55 de lei.

costume de baie la moda
Se poartă sutienele de tip balconette

Dacă tot am lămurit ce fel de chilot se poartă în 2015, ar trebui să nu ignorăm nici cealaltă pereche vestimentară și anume sutienul. Astfel ar trebui să știți că pe plajă vor face senzație sutienele de tip balconette. Cel de mai jos este doar un exemplu de sutien balconette care va fi în trend în acest an. Acesta poate fi achiziționat de aici.

sutien balconetteAșadar dacă până acum nu ați mers să vă cumpărați costume de baie pentru 2015, atunci puteți merge acum ținând cont de sfaturile de mai sus. Cu siguranță veți atrage multe priviri dacă le veți respecta.

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Inchirierea unei masini pentru vacanta in strainatate

    Inchirierea unei masini este o varianta foarte buna pentru orice tip de calatorie si se dovedeste a fi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Drive2U iti propune cele mai bune conditii si ai toate motivele pentru care sa te pregatesti de o vacanta asa cum se cuvine. Ai numeroase optiuni din care sa…

  • Cele mai potrivite formatii nunta pe care sa poti conta

    Atunci cand ne gandim la un eveniment atat de important precum o nunta ne gandim la multitudinea de decizii pe care trebuie sa le luam pentru a ne bucura de un eveniment de calitate. O nunta trebuie sa fie intotdeauna organizata din timp pentru ca sa poti avea parte de tot ce ai nevoie. Alege…

  • Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune

    Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune   Atunci cand vrei sa ia parte de pasiune trebuie sa iti cumperi tot mai multe jucarii sexual care au un rol extrem de important in relatie. Cu cat vei investi mai mult in relatia ta cu atat vei avea sanse mai mari…