Haine

Ce costume de baie se poartă în 2015

0 196

Chiar dacă la plajă nu suntem îmbrăcate decât în costume de baie, trebuie să fim totuși la modă astfel încât 2015 să nu folosim costumele de baie de acuma câțiva ani. Astfel dacă doriți să știți ce este la modă în acest an pe plajă. vă recomandăm să citiți continuarea articolului.

În 2015 se poartă costume de baie cu culori puternice

Se pare că în acest an la mare majoritatea costumelor de baie la modă ar trebui să aibă culori puternice. Pe scurt, acesta este un trend al acestei veri. Astfel dacă doriți să fiți la modă în această vacanță vă recomandăm costumele de baie în culori tari precum și cele îndrăznețe. Nu ar trebui însă să treceți cu vederea costumele de baie cu imprimeuri florale, de tip hawaian, culorile neon precum și combinațiile de culori puternice. Un bun exemplu ar fi costumul de mai jos care poate fi cumpărat de aici.

costume de baie 2015

Costume de baie de tip hawaian și brazilian

În acest an la modă este chilotul de tip brazilian care este o combinație între tanga și cel normal. Acest tip de lenjerie este însă cunoscut pentru faptul că scoate în evidență posteriorul rămânând totodată decent. Un model asemănător ar fi cel de mai jos care nu costă decât 55 de lei.

costume de baie la moda
Se poartă sutienele de tip balconette

Dacă tot am lămurit ce fel de chilot se poartă în 2015, ar trebui să nu ignorăm nici cealaltă pereche vestimentară și anume sutienul. Astfel ar trebui să știți că pe plajă vor face senzație sutienele de tip balconette. Cel de mai jos este doar un exemplu de sutien balconette care va fi în trend în acest an. Acesta poate fi achiziționat de aici.

sutien balconetteAșadar dacă până acum nu ați mers să vă cumpărați costume de baie pentru 2015, atunci puteți merge acum ținând cont de sfaturile de mai sus. Cu siguranță veți atrage multe priviri dacă le veți respecta.

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Cum alegi salonul de frumusete perfect?

      O femeie moderna trebuie sa se ingrijeasca, iar ingrijirea este din ce in ce mai complexa: nutritie cat mai sanatoasa, aranjarea parului, machiaj, manichiura, pedichiura, masaj si lista poate sa continue. Practic, femeia moderna se focuseaza pe corpul ei, in asa fel incat sa se simta bine si sa arate bine. Daca unele procese…