Stiri

Asigurarile auto se scumpesc in 2016 ?

0 12

Multe persoane se intreaba daca noile polite asigurative se scumpesc in 2016 ? Raspunsul din pacate este  unul afermativ, motiv pentru care am cautat cele mai avantajoase metode de a obtine o asigurare RCA pentru toti conducatorii auto din Romania.

Pentru a obtine o asigurare RCA nu mai este obligatoriu sa va deplasati la agentiile de asigurare si sa platiti aceste servicii in mod excesiv. Se pare ca multumita noilor agregatoare de preturi precum emag.ro este extrem de usor sa consultati si sa obtineti cu usurinta unul dintre cele mai eficiente preturi de pe piata din Romania. In multe cazuri au fost obtinute reduceri de pana la 50% chiar si pentru tinerii ce au obtinut permisul de conducere auto de mai putin de 2 ani.

Anul 2016 a adus nu doar scumpiri, ci si un avantaj enorm pentru cei ce doresc sa achizitioneze o noua asigurare rca pentru propriul automobil. Multe dintre asigurarile online pot fi achitate chiar si in rate, o veste extrem de importanta pentru cei care nu au un buget necesar si pentru a achita o asigurare rca.

In cazul in care doriti sa obtineti o astfel de asigurare, nu este necesar decat sa aveti o simpla conexiune la internet si sa accesati una din agregatoarele de preturi din Romania. Doar in acest fel puteti avea la dispozitie o lista completa de agentii de asigurari, puteti stabili cu exactitate care sunt cele mai avantajoase preturi si nu in ultimul rand puteti decide cand si cum sa achizitionati o astfel de asigurare.

Platile pot fi achitate in comode rate, fara a fi nevoiti sa platiti taxe sau dobanzi pentru acesti bani. In incheiere dorim sa va asiguram ca toate aceste agentii sunt printre cele mai importante la nivel mondial, motiv pentru gare puteti fi extrem de siguri ca faceti alegerea potrivita atunci cnad o sa incheiati un contract cu una din agentiile de asigurare precum Generali, Groupama o Asirom.

About the author / 

MariusM

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Ce trebuie sa iei sa cresti masa musculara?

    Dezvoltarea masei musculare nu este un proces simplu. Daca vrei sa ai muschi bine definiti, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti faci un program foarte bine pus la punct de exercitii fizice. Exista o multime de exercitii valoroase pe car le poti descoperi in sala de fitness, mai ales daca…