Haine

5 jucării de plajă pe care să le luați la mare

0 199

De multe ori atunci când mergem la mare și avem copii trebuie să îi luăm și pe ei cu noi deoarece astfel vom putea fi niște părinți buni având totodată tot controlul asupra lor. Totuși știm cât de neastâmpărați pot fi copii uneori așa că nu prea ne-ar permite să stăm prea mult să ne bronzăm la soare. În acest sens vă recomandăm 10 jucării pe care să le cumpărați copiilor voștri pentru a fi mai cuminți la mare.

1.Set jucării de plajă

Pentru că e un loc în care se vor bucura de foarte mult nisip, ceea ce acasă probabil că nu au, trebuie numaidecât să aibă un set de jucării de plajă. Astfel vor putea face castele din nisip, vor putea să sape și cine știe ce idei le vor mai veni, că doar sunt copii. Un astfel de set poate fi cumpărat de pe eMag pentru doar 23 de lei. Atât costă liniștea voastră pe plajă, doar 23 de lei.

set jucarii de plaja

2.Colac pentru copii

La mare nu avem doar nisip ci și mare, corect? Ei bine credeți că vor rezista tentației de a se bălăci puțin în apă? Puțin probabil. Totuși pentru siguranța acestora ar trebui să le cumpărați și un colac pentru copii astfel încât să știți că sunt în siguranță. Nu îi pierdeți însă din ochi deoarece apa nu este chiar atât de prietenoasă precum pare. Un colac pentru copii ca cel de mai jos costă doar 90 de lei.

colac de baie pentru copii

3.Set nisip pentru construcția unui castel

Dacă vor reuși să facă un castel frumos din nisip cu siguranță vor ține minte toată viața lor această realizare. Pentru că folosind instrumentele recomandate mai sus ar fi mai greu, vă recomandăm să le cumpărați un set de jucării pentru plajă care să îi ajute să facă mai ușor un castel de nisip. Cu siguranță s-ar bucura enorm iar această bucurie nu costă decât 46 de lei. Ce nu facem noi pentru copii noștri?

set castel jucarii copii

4.Set de jucării cu găletușă

Poate că setul de mai sus nu este chiar atât de complex astfel încât vă recomandăm și acest set cu găletușă. Cu siguranță le va plăcea să facă forme în nisip sau să își stropească micile construcții. Setul de mai jos poate fi cumpărat pentru 43 de ei.

jucarii galetusa plaja

5.Pistol cu apă

Până și adulților le place să se joace cu apa și să se ude în zilele călduroase. În astfel de zile când soarele pare mai arzător ca niciodată, un pistol cu apă poate fi ingredientul secret pentru o distracție pe cinste. Mai mult decât atât, acestea nu sunt deloc scumpe ci costă undeva la 25 de lei. Foarte puțin!

pistol cu apa pentru copii

 

About the author / 

ZoZu

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iti place sa te imbraci elegant, in tendinte si la preturi mici? Vezi cele mai noi colectii de haine de dama la reducere, rochii, jeans, bluze, genti si accesorii.

Mobila la comanda

Bijuterii la comanda

Bijuterii la comanda
  • Inchirierea unei masini pentru vacanta in strainatate

    Inchirierea unei masini este o varianta foarte buna pentru orice tip de calatorie si se dovedeste a fi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Drive2U iti propune cele mai bune conditii si ai toate motivele pentru care sa te pregatesti de o vacanta asa cum se cuvine. Ai numeroase optiuni din care sa…

  • Cele mai potrivite formatii nunta pe care sa poti conta

    Atunci cand ne gandim la un eveniment atat de important precum o nunta ne gandim la multitudinea de decizii pe care trebuie sa le luam pentru a ne bucura de un eveniment de calitate. O nunta trebuie sa fie intotdeauna organizata din timp pentru ca sa poti avea parte de tot ce ai nevoie. Alege…

  • Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune

    Diavolita este magazinul care te va ajuta sa ai parte de pasiune   Atunci cand vrei sa ia parte de pasiune trebuie sa iti cumperi tot mai multe jucarii sexual care au un rol extrem de important in relatie. Cu cat vei investi mai mult in relatia ta cu atat vei avea sanse mai mari…